High Potential Pool

Heeft jouw organisatie behoefte aan young professionals? Ben je op zoek naar extra capaciteit voor je (HR) project? Dan is de High Potential Pool van Quintop misschien wel de oplossing die je zoekt. Kom meer te weten over onze enthousiaste en ambitieuze groep van Junior HR Consultants, die intensief door ons worden getrained. 

Colleagues enjoying themselves while walking through the office

Nieuwe inzichten

Je organisatie kan zeker profiteren van de frisse blik en innovatieve ideeën van de nieuwe generatie HR-professionals. Ze brengen enthousiasme, een groot leervermogen en kennis van de laatste ontwikkelingen met zich mee. Onze Junior HR Consultants staan te popelen om impact te maken en zich bij jouw organisatie aan te sluiten.

Flexibele inzetbaarheid in verschillende rollen

Met hun aanpassingsvermogen en verschillende achtergronden kunnen onze Junior HR Consultants worden ingezet op verschillende gebieden, waaronder HR, communicatie, projectmanagement, procesmanagement en verandermanagement. Ze zijn actiegericht en leveren kwaliteit. Ze kunnen vertrouwen op hun up-to-date kennis van best practices en tools, en op de ondersteuning die Quintop biedt.

Met hun positieve houding streven ze ernaar het beste uit zichzelf en de teams waarmee ze werken te halen. Om te zorgen dat zij succesvol projecten kunnen uitvoeren, bieden wij hen alles wat ze nodig hebben om te slagen in hun opdrachten: training, mentorship, middelen en een hechte community van collega-consultants die altijd binnen handbereik zijn.

Quintop’s traineeship programma

Onze Junior HR Consultants volgen een tweejarig traineeship met een steile leercurve die speciaal is ontwikkeld om hen op te leiden tot volwaardige HR consultants. Dit programma bestaat uit ongeveer 25 trainingen op het gebied van: communicatie, HR, projectmanagement, sales en persoonlijke groei. Elke training is intensief en biedt kennis en vaardigheden die meteen in de praktijk kunnen worden toegepast. Dit betekent dat jouw organisatie er direct van profiteert! Daarnaast krijgt elke Junior HR Consultant begeleiding van één van onze senior consultants die hen helpt om ontwikkelingsdoelen te stellen en te bereiken. We moedigen hen ook aan om er voor elkaar te zijn. Dit doen we onder andere door elk kwartaal intervisiesessies te organiseren. In deze sessies geven de Junior HR Consultants elkaar advies over problemen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Al deze initiatieven en meer zorgen ervoor dat onze Junior HR Consultants goed zijn voorbereid om de uitdagingen van uw organisatie aan te gaan en geweldige resultaten te leveren!

Geïnteresseerd?

Door samen te werken met een Junior HR Consultant van Quintop haal je niet alleen een frisse blik in huis, maar ook een proactieve starter die zich makkelijk aanpast aan nieuwe omgevingen, taken en teams. Je mag er zeker van zijn dat ze in een mum van tijd waarde toevoegen en hun weg vinden in jouw organisatie!

Meer informatie nodig?
Neem gerust contact met Marlis
Vragen?