Samenwerken met Quintop

Samenwerken met Quintop kan als klant, maar ook als ZZP'er. Samenwerken betekent bij ons altijd een partnership op basis van vertrouwen. Voor de lange termijn, omdat we geloven in duurzame relaties. Sinds 1997 is Quintop dan ook een onafhankelijke partner voor meer dan 50 organisaties en nog meer ZZP'ers.

Samenwerken

Voor onze klanten betekent samenwerken met Quintop dat je pragmatische ‘aanpakkers’ in huis haalt. Professionals die niet bang zijn om hun realistische kijk op zaken te delen. Mensen die hun visie ook in relevante acties weten om te zetten en daarmee waarde toevoegen voor de organisatie. Onze expertise ten aanzien van HR hebben we opgedaan in veel branches, zoals finance, productie, consumer goods, onderwijs, semi-overheid en uitgeverijen. Quintop heeft dan ook honderden projecten ondersteund, vormgegeven en (be)geleid.

Samenwerken met Quintop betekent het opleveren van projecten binnen het gestelde budget en op tijd!

Selectie van Quintoppers

Samenwerken als ZZP'er

Als ZZP’er samenwerken met Quintop? Dat kan. Quintop beschikt over een groot netwerk bij de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Dat betekent dat je als ZZP’er bij interessante en uitdagende opdrachtgevers terechtkomt. Samenwerken met Quintop betekent dat je persoonlijk ontzorgd wordt in het acquisitieproces. Daarnaast regelen wij de onderhandeling, incasso en facturatie voor je. Dat biedt jou de tijd, ruimte en vrijheid om te doen waar jouw passie ligt. Bovendien kan je vrijblijvend profiteren van de expertise die Quintop in huis heeft. Door met collega’s het gesprek aan te gaan, of bijvoorbeeld door de maandelijkse Quintsessie bij te wonen.

Zie jij dit wel zitten? Dan komen we graag met je in contact!

Naar contact