Succesvolle implementatie van SAP SuccessFactors bij wereldwijde HR-dienstverlener

Er was een bedrijfstransformatie vraagstuk bij een welbekende speler in de uitzend- en HR-dienstverleningssector. Ze stonden voor de uitdaging om hun HR-processen efficiënter te maken. Een van onze ervaren HR-consultants hielp het klant-team om deze transformatie te leiden en zich onder andere te richten op:
1. De implementatie van SAP SuccessFactors
2. het herstructureren van de volledige werknemerslevenscyclus

 

Probleemstelling

Deze klant in de uitzend- en HR-dienstverleningssector stond voor uitdagingen met betrekking tot hun HR-processen en systemen. Ze hadden behoefte aan een gestroomlijnde werknemerservaring, verbeterde operationele efficiëntie en een geïntegreerde HR-oplossing. Hulp van een gespecialiseerde transformatieleider was hierbij gewenst. Omdat ook deze partij te maken had met de krapte op de arbeidsmarkt en omdat het een tijdelijke rol betreft, was Quintop de partner om hen verder te helpen.

Uitdagingen

De uitdaging was de complexiteit van de transformatie. Er waren namelijk verschillende processen, systemen en stakeholders bij betrokken. Daarnaast moesten ze ook rekening houden met lokale regelgeving en de specifieke behoeften van hun activiteiten in verschillende landen.

De rol van Quintop

Quintop werd ingeschakeld als partner en speelde een cruciale rol bij het begeleiden van de toonaangevende speler in de uitzend- en HR-dienstverleningssector tijdens dit transformatieproject. Onze transformatieleider werkte nauw samen met het team om de implementatie van SAP SuccessFactors te leiden en stuurde het herontwerp van de werknemerslevenscyclus aan. Quintop bracht expertise in verandermanagement, procesoptimalisatie en HR-technologie.

Het resultaat

Dankzij de inspanningen van Quintop is er een succesvolle transformatie gerealiseerd. Deze klant heeft nu een geïntegreerde HR-oplossing met SAP SuccessFactors, wat gaat leiden tot verbeterde operationele efficiëntie, gestroomlijnde processen en een betere werknemerservaring. Het resultaat is een moderne en efficiënte HR-functie die bijdraagt aan het succes van het bedrijf in de dynamische arbeidsmarkt.

Zoek jij ook een partij die jouw organisatie helpt?
Quintop bracht bij deze klant expertise in verandermanagement, procesoptimalisatie en HR-technologie.
Neem contact op
Vragen?