HR-Projectmanagement

In de huidige tijd is verandering een constante en dat geldt ook voor de dienstverlening van HR-afdelingen. De continue ontwikkeling van HR-dienstverlening vereist gedegen kennis en vaardigheden op het gebied van HR-projectmanagement om duurzame resultaten te behalen. Is jouw team, naast de dagelijkse dienstverlening, ook druk met het in goede banen leiden van inhoudelijke vernieuwingen, organisatieontwikkeling of systeemoptimalisatie? Mis je expertise op het gebied van projectmanagement binnen jouw eigen organisatie? De projectmanagers en projectmanagementofficers (PMO’ers) van Quintop bieden hierin uitkomst!

Waarom Quintop?

Quintop heeft ruime ervaring op het gebied van (HR-)projectmanagement en heeft over de jaren haar aanpak geperfectioneerd. Vanaf de start in 1997 heeft Quintop nationaal en internationaal (HR-)programma’s en projecten in diverse marktsectoren ondersteund. Vaak in de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven, maar ook in middelgrote bedrijven en de publieke sector.

Overzicht klanten

Kennis & ervaring

Met de juiste kennis en adequate ‘soft skills’ weten onze ervaren projectmanagers, met én voor onze klanten, projectdoelstellingen te realiseren en te overtreffen. Zij onderscheiden zich onder meer door hun leiderschap, gedrevenheid, stakeholdermanagement en kennis van ontwikkelingen zoals Lean, Agile, Scrum en PRINCE2.

Over ons

Ondersteuning bij een project

Veel transformaties verlopen anders dan gepland, niet door een tekort aan ambitie, maar door de moeilijkheid om bij een dergelijk project de juiste focus te bewaren. Onze projectmanagementofficers (PMO’ers) zijn de ideale rechterhand en zorgen dat de interne projectorganisatie vanaf de basis goed staat. Kortom: een continue bewaking van de voortgang op planning, budget en scope.

Projectmanagement is een vak apart. Door onze kennis en ervaring kunnen onze projectmanagers en PMO’ers je bij al jouw projecten, zowel HR- als businessprojecten, ontzorgen.

Quintoppers

Onze mensen zijn integer, gepassioneerd, resultaatgericht en proactief. Met Quintoppers binnen de projectorganisatie heb je gedeeld verantwoordelijkheidsgevoel in huis.

Overzicht Quintoppers

Claudia over haar PMO ervaring

Onze Quintoppers