Project­management

Bij projectmanagement komt een heleboel kijken. Het optuigen van een goed projectplan, de governance structuur en het bijhouden van risico’s, acties, voortgang en verandering zijn maar een kleine greep uit een breed scala van belangrijke aspecten. Projectmanagement is dan ook een vak apart. De projectmanagers en projectmanagement officers (PMO’ers) van Quintop bieden hierin uitkomst.

Waarom Quintop?

Quintop heeft ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en heeft over de jaren haar aanpak geperfectioneerd. Vanaf de start in 1997 heeft Quintop nationaal en internationaal programma’s en projecten in diverse marktsectoren ondersteund. Vaak in de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven, maar ook in de publieke sector.

Kennis & ervaring

Met een gezonde dosis aan projectmanagementvaardigheden en -technieken weten onze ervaren projectmanagers resultaten neer te zetten. Lean, scrum en Prince2 zijn voorbeelden van methodieken die Quintoppers standaard als bagage meedragen.

Expertise op PMO

Veel transformatie-initiatieven dreigen te mislukken niet door een tekort aan ambitie, maar de moeilijkheid om bij een dergelijk project de juiste focus te bewaren. Onze projectmanagement officers (PMO’ers) zijn de ideale rechterhand en zorgen dat de interne projectorganisatie vanaf de basis goed staat. Kortom: een continue bewaking van de voortgang op planning, budget en scope.

Quintoppers

Onze mensen zijn integer, gepassioneerd, resultaatgericht en proactief. Met Quintoppers binnen de projectorganisatie heb je gedeeld verantwoordelijkheidsgevoel in huis.

Overzicht Quintoppers

Claudia over haar PMO ervaring

Meer over Claudia