Consultant Digital HR Transformation

Quintop ontwikkelt samen met haar klanten de digitale HR-strategie, optimaliseert HR-processen, begeleidt de HR-technologieselectie en -implementatie en zorgt voor het project- en changemanagement. Onze kracht ligt hierbij in het denken vanuit de klant en de onafhankelijke pragmatische ondersteuning die we bieden tijdens het gehele Digital HR Transformation-traject.

Als Consultant Digital HR Transformation treed je als onafhankelijk adviseur op en ben je betrokken vanaf de strategievorming tot en met de implementatie. Je stuurt zelfstandig projecten aan en je laat je kennis en kunde zien op het gebied van Digital HR. In deze snelgroeiende markt krijg je de kans om je kennis en ervaring optimaal in te zetten en mee te werken aan de verdere uitbreiding van onze Digital HR Transformation dienstverlening.

Wat bieden wij?

Je kunt van ons innovatieve (inter)nationale projecten verwachten, vaak in de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven, maar ook in de publieke sector. Wij bieden een informele, ambitieuze en professionele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. Bij Quintop denken wij altijd aan het belang van de klant en/of de organisatie. Maar bovenal vinden wij het belangrijk dat onze mensen plezier ervaren in het werk. Uiteraard kun je van ons goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten en je mag 1 dag vrijwilligerswerk doen voor een organisatie naar keuze.

Functie eisen

Onze mensen zijn stuk voor stuk verschillend, maar hebben allemaal een passie voor het adviesvak. Dit zijn zaken die wij belangrijk vinden en ook zoeken in versterking van ons team. Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je beschikt over actuele kennis van HR-thema’s en HR-trends en weet die te vertalen naar concrete HR-oplossingen;
  • Je bent op de hoogte van de laatste trends binnen HR-technologie en hebt een brede kennis op dit gebied;
  • Je hebt ervaring met HR-Cloud-implementaties (zoals Workday, Oracle en SuccessFactors);
  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
  • Je hebt minimaal 3-7 jaar relevante werkervaring als consultant en/of projectmanager;
  • Zowel mondeling als schriftelijk heb je een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je beschikt over een groot inlevingsvermogen, bent een teamplayer en vindt integriteit vanzelfsprekend;
  • Je draagt zorg voor langetermijnrelaties en beschikt dan ook over een relevant netwerk;
  • Je gaat pragmatisch en resultaatgericht te werk, je bent gedreven en als je werk aflevert is dit van topkwaliteit.

Geïnteresseerd?

Is jouw interesse gewekt en denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team? Mail je CV dan naar vacature@quintop.nl. Heb je nog vragen over de vacature, Neem dan contact op met Marlis Krooshof 0683537542. Wie weet sta jij binnenkort wel tussen onze Quintoppers.

Onze Quintoppers