Resource Manager

Quintop groeit en daarom zijn wij op zoek naar een Resource Manager. Je denkt mee over de bemiddeling van onze HR Consultants en zelfstandigen naar opdrachten. Je verdiept je in de opdrachtgever en het project, zodat je precies weet welke consultant of zelfstandige de beste match is. Naast de werving van nieuwe HR Consultants, bouw je de contacten met onze zelfstandigen verder uit. Bij Quintop draait het niet om aantallen, maar om persoonlijke aandacht, verdieping en investeren in duurzame contacten.

Zie jij jezelf werken in de HR Consultancy branche én zoek je een uitdagende rol met veel in- en externe contacten, dan gaan we graag met jou in gesprek!

Wij bieden

Werken met de leukste collega’s in een informele, ambitieuze werkomgeving met veel werkplezier! Skitrips, leuke uitjes en de vrijmibo ontbreken niet!

Uiteraard kun je van ons goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten en is er veel aandacht voor coaching en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Meer over werken bij Quintop

Is jouw interesse gewekt en denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team? Mail je CV dan naar vacature@quintop.nl. Heb je nog vragen over de vacature, Neem dan contact op met Marlis Krooshof 0683537542. Wie weet sta jij binnenkort wel tussen onze Quintoppers.

Onze Quintoppers