Persoonlijk Leiderschapsprogramma Quintop

Quintop gelooft in een leven lang leren en wil persoonlijke- en professionele groei stimuleren en faciliteren. Voor onze (senior) HR-consultants hebben we het Persoonlijk Leiderschapsprogramma ontwikkeld.

Wat houdt het Persoonlijk Leiderschapsprogramma in?

Ontdek je ware leiderschapspotentie met ons Persoonlijk Leiderschapsprogramma. Dit is speciaal ontworpen om (senior) HR-consultants te begeleiden naar project- en programmarollen met veel verantwoordelijkheid. Het programma heeft drie krachtige bouwstenen:

  • Self-Directed Learning
  • Shared Sessions
  • Coaching & Mentorship

In het Self-Directed Learning-onderdeel geven we jou de touwtjes in handen. Jij bent de regisseur van je eigen groei en ontwikkeling. Je hebt de vrijheid om jouw leertraject te bepalen, gebaseerd op je behoeften, interesses en doelen binnen Quintop. Dit is jouw kans om je persoonlijke vaardigheden en kennis op te bouwen op jouw eigen tempo en op een manier die het beste bij jou past.

In de Shared Sessions creëren we een inspirerende omgeving waarin je samenkomt met je collega’s uit het programma die ook op zoek zijn naar persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling. Tijdens interactieve workshops, groepsdiscussies en creatieve teamactiviteiten bouw je waardevolle verbindingen, deel je ervaringen en leer je van elkaars perspectieven.

Het derde element van ons programma is Coaching en Mentorship, een cruciaal aspect van persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling. Onze mentoren staan klaar om jou te begeleiden. Door hun waardevolle inzichten, feedback en ondersteuning kun je jouw (persoonlijk) leiderschap naar een hoger niveau brengen.

Waarom hebben we het Persoonlijk leiderschapsprogramma ontwikkeld?

Leiderschap draait niet alleen om het innemen van formele posities, maar ook om zelfreflectie, verantwoordelijkheid nemen, goed luisteren, initiatief tonen en het leiden vanuit iedere functie binnen organisaties. Door onze medewerkers de tools, kennis en vaardigheden te geven om hun persoonlijke leiderschapspotentieel te ontwikkelen, creëren we enerzijds sterke HR-consultants en anderzijds bouwen we een team dat uitdagingen aangaat en succesvolle resultaten behaalt.

Heb jij interesse?
Heb jij interesse in Quintop en het Persoonlijk Leiderschapsprogramma? Bekijk onze vacatures of neem contact op met Marlis Krooshof voor verdere vragen.
Solliciteer nu
Stel je vragen aan Marlis
Wil je meer weten over het Persoonlijk Leiderschapsprogramma van Quintop? Marlis helpt je graag verder
Vragen?