Traineeship Quintop

Quintop gelooft in een leven lang leren en wil persoonlijke- en professionele groei stimuleren en faciliteren. Voor starters hebben we daarom ons traineeship ontwikkeld. In dit tweejarige traineeship, waar werken en leren wordt gecombineerd, ontwikkelen ambitieuze starters zichzelf in hoog tempo tot professionele consultants.

Wat houdt het Quintop traineeship in?

Ons traineeship is een programma van twee jaar waarin WO-afgestudeerden/Young Professionals zichzelf in hoog tempo ontwikkelen tot HR-consultant. Naast een interne opleiding werk je direct aan uitdagende en afwisselende opdrachten bij toonaangevende, veelal internationale klanten, zoals: AkzoNobel, ASML, ING en Bol.com. Kortom: je komt te werken in diverse organisaties en afwisselende branches. Dit kan samen met iemand van Quintop zijn of zelfstandig.

Daarnaast ontwikkel je jezelf op persoonlijk- en professioneel vlak middels:

  • Een uitgebreid assessment waarmee je jouw ontwikkeling een kick start geeft: jouw talenten en uitdagingen in beeld.
  • Circa 25 trainingen op het gebied van communicatie, HR, projectmanagement, commercie en persoonlijke ontwikkeling.
  • Intervisie met een hecht team van collega trainees.
  • Coaching/mentorschap door zowel senior consultants als opdrachtgevers

Wat levert het traineeship op?

Na twee intensieve jaren van werkervaring en groei, is er een feestelijke eindceremonie én promotie naar HR-Consultant. Maar dat is niet alles! Je opent ook de deuren naar het Persoonlijk Leiderschapsprogramma.

 

Waarom hebben we dit traineeship ontwikkeld?

Door onze ervaring in het werkveld zien we een groeiende behoefte in de markt aan veelzijdige starters met frisse perspectieven die organisaties kunnen versterken. Anderzijds kan voor starters de overgang van universiteit naar werk uitdagend zijn. Ons programma biedt de perfecte brug tussen deze twee werelden. Terwijl jij meewerkt aan uitdagende opdrachten, focussen wij ook op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo groei je snel en voeg je waarde toe aan zowel klanten als jouw eigen carrière. Een win-win situatie dus! Ben je klaar om werk en leren te combineren in een programma dat het beste in jou naar boven brengt?

Heb jij interesse in ons traineeship?
Je kunt op ieder moment instromen in het programma. Je hoeft dus niet te wachten tot een vast instapmoment. Bekijk onze vacature of neem contact met ons op voor verdere vragen over het traineeship
Solliciteer nu
Stel je vragen aan Marlis
Wil je meer weten over het traineeship van Quintop? Marlis helpt je graag verder
Vragen?